Nyt soveværelse

Nyt soveværelse

Jeg har længe gået og været træt af det kedelige hjemmekontor vi havde i det ene hjørne af soveværelset. Derfor så jeg mit snit, efter stormen havde væltet et birketræ på kirkegården at slæbe noget af træet med hjem og lave en bøjlestang til at hænge op i loftet.

nyt 1 nytDet eneste jeg brugte var stålwire og nogle kroge. Da jeg havde hængt træet op, syntes jeg alligevel der manglede noget. Så jeg fandt en gammel rest vægmaling og gik til maleren og fik den tonet i en blå farve. Farven blev godt nok noget mere pastel end jeg havde forventet, men da det er begrænset hvor mørk farven kan blive på en hvid toner måtte jeg nøjes og så kostede det desuden heller ikke noget og jeg er egentlig blevet ret tilfreds med farven efter den er tørret.

Bøjlerne har jeg købt på et renseri til 2,5 per stk. Så alt i alt et nyt hjørne til under 200 kr.

Tak til Sundby kirkegård for at have sponsoreret træet;)

 

6 kommentarer

 • […] Se det tidligere blogindlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Se det tidligere blogindlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Se det tidligere blogindlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea dudzik la fontaine

  super flot lavet 🙂 jeg helt vild med træ, i hjemmet .. men har hørt noget om det skal tøre, eller er det bare lige til at hænge op ? håber du har tid til at svare tilbage, på et gammel indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Lea:) Jeg har bare hængt det direkte op. Jeg havde dog også nogle stammer i birk, de revnede fordi de blev taget ind i varmen. Men de var også tykke. Tænker det er fordi de tørrede for hurtigt. Grenen er der ikke sket noget med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Der findes mange alternativer til de store (lidt kedelige) tøjskabe. Jeg må dog indrømme at jeg er STOR tilhænger af store (og mange) skabe. Især når man bor i en lille lejlighed, hvor opbevaring er et must, hvis man vil bo bare lidt  ryddeligt. Jeg har lavet min bøjlestang ved siden af vores store klædeskab i soveværelset, så vi har lidt af hvert. Den kan ses her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt soveværelse