DIY Bakken

DIY Betondiamanten

Jeg kan ikke helt slippe det beton. Så selv om jeg sagde for et par uger siden, at der nok ikke ville komme mere i beton for nu, så får i altså lige lidt mere:) Jeg har nemlig lavet en diamant og denne gang slæbte jeg 25 kilo beton med hjem fra Jem og Fix. En meget lille pose, med et billigt men utrolig tungt indhold!2014-01-07 15.00.002014-01-07 15.05.55 Dem skal jeg helt sikkert lave flere af! I flere forskellige størrelser. I kan finde opskriften og skabelonen på beton diamanten her.

   

2 kommentarer

 • Til at starte med syntes jeg det svinede en del. Første gang var jeg faktisk bange for at jeg havde stoppe vasken og jeg ødelagde både plastikskål og bestik;) Men nu har jeg spanden fra den første omgang beton og har købt en træske. Posen med 25 kilo beton står på bagtrappen, så jeg bare kan fylde spanden med det jeg skal bruge fra posen, hælde vand i og hælde det over i formen. Hvis der er resterende beton fylder jeg det bare i en affaldspose og så ud med det. Spanden og skeen lader jeg stå og når betonnet er tørt falder det af kanten på spanden og kan smides ud. Så hos mig sviner det faktisk slet ikke:) Du kan jo evt folde en pose ud over bordet inden du går i gang. Jeg ville mere bekymre mig om, hvordan jeg skulle få 25 kilo beton op på 5. sal;) Vi bor heldigvis i stuen. De er også rigtig flotte som skjulere. God ide:) God weekendt herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kate Birch

  Nej hvor er den skøn. Er det noget svineri at arbejde med beton? Jeg har selv overvejet det, men på femte sal, tør jeg ikke gå i gang :b

  Jeg har beton urtepotter herhjemme – det er simpelthen så fint til sarte blomster, hvis det var en idé du kunne lide. Min veninde laver dem ved at have to glatte urtepotter, og så hælder hun beton i den ene og sætter den anden ned over. Så får de formen.

  God weekend
  Camilla Kate

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Bakken