DIY Sugerørslampen

Den med Teaktræ og det heldige barnebarn!

teaktræUd over alt i marmor og kobber er jeg blevet total forelsket i teaktræ. Det er flot at kombinere de gamle teaktræs møbler med nutidens møbler.  Det giver et fedt og hyggeligt udtryk. Jeg har været så heldig at få denne kommode af min skønne mormor og morfar.

Det bedste er, at de også har en stor teaktræs skænk stående, som der står min navn på. Ihhh hvor er jeg glad! Jeg skal bare lige have fundet ud af hvordan jeg får den fragtet fra Sønderjylland til København uden anhængertræk på bilen. Min Morfar har foreslået en trillebør, hmmm! 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Sugerørslampen