DIY Hakkede tomater

DIY Døren bag døren

Afblændede døre er garanteret et fænomen mange storbyboere kender. Og hvis der er noget en i forvejen lille lejlighed har brug for, så er det da flere døre ind til det samme rum! Det man i gamle dage åbenbart har syntes var en genial ide, har mange i dag heldigvis fundet knap så praktisk. Men man skal jo ikke gøre noget helt her i livet. Så derfor har mange valgt den nemme løsning. “Vi sætter da bare en gipsplade op og sætter nogle hylder ind, så er vi over den dør”.døren1 … Og hvor har de hylder givet mig mange mareridt om natten. For det er nemlig kun når jeg skal sove, at jeg rent faktisk kan se indholdet bag døren, for normalt står døren til gangen åben i dagtimerne og dækker for den afblændede dør. Jeg kan ikke klare rod og jeg syntes ikke at jeg så andet end rod bag den dør. Så en nat tænkte jeg: “nu gør jeg noget ved det her problem”. Det har jeg så gjort og er faktisk kommet frem til et resultat hvor jeg er rimelig tilfreds. Er dog helt overbevist om at Morten IKKE synes at mine stiletter skal stå fremme;)

Det skal lige siges, at der selvfølgelig er mange boliger med hylder i en afblændet døråbning der bærer den totalt hjem, og det ser rigtig godt ud. Jeg ville måske bare helst have været foruden mine. Men de er da også lidt en del af charmen ved lejligheden!

Før:døren3

8 kommentarer

 • Janus

  Hej Louise. Hylderne i døren er godt lavet. Jeg er på jagt efter en måde at sætte dem pænt op. Og dit er rigtigt flot. Hvordan har du fået tag i, eller lavet, “holderne” under hylderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Janus. Hylderne var faktisk i døren, da jeg købte lejligheden. De er bare lavet med lister med en hylde ovenpå:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ezgi

  Er din lejlighed på Østerbro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Vi har også en blændet dør i vores soveværelse, som voldte indretningsproblemer. Vores er blændet med en plade, der flugter med væggen, så jeg kunne ikke lave hylder (hvilket jeg oprindeligt var ked af). Syntes ikke det var særlig pænt med en “meningsløs” dørkarm midt på væggen, men kunne heller ikke overskue hvordan jeg skulle fjerne den. Løsningen blev at fylde døren ud med at kæmpe spejl (fik det lavet hos en glarmester, hvilket var overraskende billigt), og det er min yndlingsting i rummet nu – hvilken pige ønsker sig ikke et full size mirror? 😀 Synes også at din løsning er blevet rigtig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God løsning Anne Marie:) Vi har også et kæmpe skab hvor den ene af tre skydelåger er et stort spejl. Det er så fedt og får også soveværelset til at virke meget større:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Så kan du hilse Morten og sige, at enhver kvindes stiletter har ret til at stå fremme. Jeg synes faktisk de pynter fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Hakkede tomater