Betonhus - Nu med skorsten

DIY Grillspydslampen

lampe lampe1Den første DIY som jeg laver i 100 år er… hold nu fast…. EN LAMPE!!! Dem har jeg nemlig ikke lavet så mange af;) Men men men, denne “lampe” kan også bruges som skulptur, og kun fantasien sætter grænser for former og farver. Jeg håber i bærer over med mig, og alligevel bliver inspireret. Jeg synes i hvert fald, at den er blevet super fin. Planen er, at væggen bag skænken skal males mørkegrå. Så tænker, at lampen passer lige ind.

Inspirationen har jeg fået fra Facebooksiden: MY DIY.

Endelig er vi flyttet og min graviditet er begyndt at behandle mig lidt pænere, så jeg håber rigtig, at jeg skal til at være kreativ igen:)

Dette har jeg brugt og sådan har jeg gjort:

– Grillspyd (klip den spidse ende af)

– Limpistol (hvor belejligt at jeg lige har fået en  af min søde søster:))

– Spraymaling (I valgfri farve)

lampe 3 lampe2Til sidst kan den sprayes i den ønskede farve. Ledning, fatning og pære havde jeg i forvejen. Fatningen er sprayet kobber for længe siden, og pæreren er fra Frama Cph og kan b.la. købes i Bahne til 250 kr.

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betonhus - Nu med skorsten