Betonhus - Nu med skorsten

DIY Grillspydslampen

lampe lampe1Den første DIY som jeg laver i 100 år er… hold nu fast…. EN LAMPE!!! Dem har jeg nemlig ikke lavet så mange af;) Men men men, denne “lampe” kan også bruges som skulptur, og kun fantasien sætter grænser for former og farver. Jeg håber i bærer over med mig, og alligevel bliver inspireret. Jeg synes i hvert fald, at den er blevet super fin. Planen er, at væggen bag skænken skal males mørkegrå. Så tænker, at lampen passer lige ind.

Inspirationen har jeg fået fra Facebooksiden: MY DIY.

Endelig er vi flyttet og min graviditet er begyndt at behandle mig lidt pænere, så jeg håber rigtig, at jeg skal til at være kreativ igen:)

Dette har jeg brugt og sådan har jeg gjort:

– Grillspyd (klip den spidse ende af)

– Limpistol (hvor belejligt at jeg lige har fået en  af min søde søster:))

– Spraymaling (I valgfri farve)

lampe 3 lampe2Til sidst kan den sprayes i den ønskede farve. Ledning, fatning og pære havde jeg i forvejen. Fatningen er sprayet kobber for længe siden, og pæreren er fra Frama Cph og kan b.la. købes i Bahne til 250 kr.

16 kommentarer

 • Laura

  Tak for en skøn blog! Har selv prøvet at gøre dig kunsten efter, og er helt vild med resultatet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tak fordi du følger med!:) Den er nemlig så fin, og man kan få lige præcis den lampe man ønsker, der er utallige muligheder med sammensætningen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fremgangsmåden er den samme som ved grillspydslampen, og kan ses her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg glæder mig til at dele ud af min indretning og mine små DIY projekter. På billedet med den store skænk, kan ses et af mine yndlingsprojekter, nemlig min grillspydslampe. Lampen og “opskrift” kan ses på min blog her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Inspirationen havde jeg fundet hos dygtige  Living on a Budget. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane reinke

  Super sej lampe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Ane:) Jeg har faktisk bare bundet en knude på ledning. Så jeg ligesom har bundet lampen og ledningen sammen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan I finde lige her. Jeg har godt nok bare brugt almindelig sort maling fra Søstrene Grene, hvilket jeg synes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har lige opdaget din blog og det er da klart sådan en lampe vi skal have over sofaen så jeg kan se at hækle og strikke til min lille pige i det mørke aftner. Hvis ellers hun gider at sove 😉 Jeg har forelsket mig i en Arne Jacobsen lampe men der er også lige en carport der skal investeres i og de der babyer i sørme dyre i drift 😉 Tusind tak for det tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du så fandt en billig lampe løsning her;) For ja penge kan man hurtigt få brugt;) God arbejdslyst til dig når du kommer dertil:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fremgangsmåden er den samme som ved grillspydslampen, og kan ses her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Louise

  Har tilladt mig at henvise til din blog og helt igennem fantastiske idé med lampe af grillspyd på Facebook☺

  Hvis ikke det er OK, må du endelig sige til, så fjerner jeg det selvfølgelig igen☺

  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare super fedt ud Louise. Skønt at opdage din blog på Instagram, nu er jeg i hvertfald blevet fast følger, så jeg ikke går glip af flere indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betonhus - Nu med skorsten