Doodles er det nye

Sneak peek i soveværelset

Når jeg først har en bøtte maling, så kan jeg bare ikke lade den stå. Jeg havde ellers forudset mig en lille DIY sengegavl med stof og knapper, men jeg syntes det var lidt dumt at spilde alt den fine grå maling på ingenting. Så planerne blev lidt anderledes og en smule nemmere;)soveFørst målte jeg feltet op og satte malertape på. Normalt ville man male kanten på tape’en i grundfarven på væggen (her hvid), for at tætte den og for en helt skarp kant, men da jeg ikke har den største tålmodighed og heller ingen hvid maling så tog jeg chancen, og resultatet blev jo fint:)

Soveværelset er langt fra færdigt, men syntes alligevel lige jeg ville vise jer en nem løsning på en “sengegavl”:)

Obs: Husk at tage tape’en af så hurtigt som muligt, så bliver kanten skarpest og man risikere ikke, at malingen tørrer ind under tape’en:)

5 kommentarer

 • Katia

  Fantastisk stil du har 🙂 Jeg skal lige høre dig en gang – hvor har du købt de gule blomster i vasen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Katia:):) Dem har jeg bestilt hjem fra blomsterhandleren. De bliver kaldt trommestikker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katia

   Hej Louise.
   Tusind tak – jeg har længe ledt efter dem, men jeg har aldrig været heldig at finde dem hos min lokale blomsterhandler. Jeg må høre om de kan bestille dem hjem – nu ved jeg i det mindste hvad de bliver kaldt, det gør det jo betydeligt nemmere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed måde lige at få brugt den sidste rest maling. Det ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doodles er det nye