DIY knagerække og farvede bøjler

DIY Plade til Wire Basket

plade Så fik jeg langt om længe fabrikkeret en plade, som skal pynte ovenpå min Ferm Living Wire basket. Pladen er lavet af en spånplade og har ca. kostet mig 40 kr. at lave. Beton &’et har jeg lavet for længe siden og kan ses her. Jeg har malet det gult, så det passer ind med resten af farverne i stuen.

Det skal du bruge:

– En spånplade (eller en anden træplade)

– Maling

– Trælim (jeg har bare brugt min limpistol)

– En stiksav

– Sandpapir til at slibe kanten fin

Sådan gør du:plae1Jeg har lavet to runde plader, som jeg til sidst har limet ovenpå hinanden, da en enkelt plade bare ville rykke rundt ovenpå kurven.  Den lille plade, som har samme størrelse som indersiden af det øverste af kurven, sørger for at pladen ikke ryger nogen steder.

Mål og tegn to runde plader på spånpladen. Den ene plade skal have de indvendige mål fra kurven, og den anden skal have de udvendige mål. Skær cirklerne ud med stiksaven, slib dem evt. rundt i kanten. Mal begge plader i ønsket farve og lad dem tørre. Lim pladerne sammen og placer dem i kurven.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY knagerække og farvede bøjler