Trommestikker

DIY Maleriet

I går aftes malede jeg dette maleri (Det kan man åbenbart også nå når baby sover:)) Jeg har malet rigtig meget engang, men har længe været gået i stå. Af to årsager. 1: Jeg bliver sjældent tilfreds med mine billeder. 2: Jeg er så resultatorienteret, at det ikke kan gå hurtig nok med at blive færdig, og det er jo ligesom ikke meningen når man maler! Men er egentlig ret godt tilfreds med udfaldet her. Måske er det fordi jeg elsker farverne.

Maleri 1Maleri 3

Det har jeg brugt:

– En lille malerrulle

– Lille pensel

– Plastik spartel (Kan købes billigt i et byggemarked)

– Akrylmaling (Søstrene Grene til 10 kr. pr. stk.)

– Lærred (mit er 60×80)

Disse farver har jeg brugt og blandet:

malingFørst rullede jeg grå og hvid maling på lærredet, derefter puttede jeg maling på med spartlen. Ind imellem malede jeg med penslen. Ved at bruge forskellige redskaber får man flere forskellige strukturer i billedet. Tip: Bland evt. lidt vand i malingen og lad det løbe ned over billedet, og lad nogle gange malingen tørre inden det næste lag, så ikke alle farverne bliver blandet sammen.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trommestikker