Cookies in a jar DIY 

DIY Opbevaring af smykker 

triwaJeg er ikke den store smykke pige, og jeg kan faktisk ikke fordrage at føle mig pyntet og bærer derfor kun få smykker, som et ur, et par enkle ringe og ørestikker. Men jeg synes nu stadig det er fint at have smykkerne let tilgængelig, og derfor har jeg lavet de her små opbevaringsdåser som skal stå fremme ude på badeværelset.

Det lækre ur har jeg fået fra Triwa, som laver de flotteste ure og solbriller. Smykker er måske et sted hvor jeg ikke helt evner at leve på budget. Men når man bruger så få smykker som mig, så synes jeg godt at det må være lidt lækkert! Et af de næste kommende projekter må blive en DIY på solbrilleopbevaring af mine sommersolbriller som kan ses her. Et oplagt projekt til en der er yderst klodset med sine solbriller! Hvilket tit resulterer i ridsede og skæve briller:/

Sådan har jeg gjort:

Opbevaringen er lavet er konservesdåser, som er malet med sort spraymaling, købt i Jem og fix. Låget er lavet af pap fra en gammel papkasse, og ovenpå har jeg limet fint papir fra Søstrene Grene. Til sidst har jeg sat en “diamant” på med en limpistol. “Diamanterne” er købt i Hoffman hobby, som ligger bag Salling i Århus. Min yndlings hobbybutik, som jeg efterhånden har omtalt en del gange:)

Tip: Skær pappet med en hobbykniv. Jeg har klippet det, hvilket godt kan bøje pappet. Hvis du skærer bliver kanten også mere lige. I stedet for pap kan man evt. også bruge tykt karton.

Indlægget er sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies in a jar DIY