Og sådan blev det! :)

DIY Cykelkurven

Efter utallige gange at være gået forbi denne henlagte cykelkurv på ligeså utallige gange af lufteture med hundende snuppede jeg den altså med hjem!;) Syntes den havde ligget i vejkanten længe nok til, at ejeren nok ikke manglede den. Så nu er den flyttet ind på min nye IKEA reol og bliver brugt til kogebøger. I en tid hvor trådkurvetrenden raser, synes jeg det er et sjovt og ikke mindst et billigt, for mit vedkommende ganske gratis, alternativ.

Måske i også har en cykelkurv liggende et sted i gemmerne som alligevel ikke bliver brugt til noget:)

Selve “beslaget” som kan sidde fast på bagagebægeret har jeg savet af med en nedstryger (meget nemt iøvrigt). Ellers har den bare ligget så længe, at den var ved at gå helt i opløsning;)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og sådan blev det! :)