Det bedste ved foråret...

Ny plakat

Jeg har været flittig de sidste par dage, og har endelig fået sat mig ned med mit elskede Illustrator. For halvandet år siden var jeg på kursus i programmet, og jeg faldt pladask for det. Siden Malte er kommet til, har jeg dog desværre ikke fået gjort så meget ved mit plakat-univers, og jeg må erkende, at det irriterer mig grænseløst hvor hurtigt jeg glemmer hvordan jeg bruger værktøjerne i programmet. Men…. hurra for youtube torturials?

Jeg håber på snart at få endnu flere posters på “webshoppen” Og gerne i nogle lidt større eksemplar end de andre i A3 og A4. Siden vi er flyttet fra Amager har jeg bare ikke fundet mig en ny trykker-pusher, så jeg må ind til Århus og lede. Indtil jeg finder en, kan jeg jo passende spørge, hvad i synes om denne nye plakat???

4 kommentarer

 • Nanna

  Hvilket program bruger du til plakaterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg bruger Illustrator. Men lige denne her plakat kan du også lave i Word, hvis du er fleksibel med fonten:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hejsa 🙂 Kan du huske hvilken skrifttype du har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Uhh det kan jeg faktisk ikke huske, desværre:/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste ved foråret...