Ny plakat

Jeg flytter… Eller bloggen flytter:)

 …eller det vil sige, at jeg er egentlig flyttet! Jeg har fået en mulighed for at tage min blog op på et lidt højere plan som premium blogger hos Bloggers Delight-netværket. Dette glæder jeg mig rigtig meget til! Det er derfor i ikke lige har hørt så meget fra mig på det sidste.

Der er lidt startproblemer med mine billeder, da jeg har fået eget domænenavn og hele bloggen skal flyttes. Jeg håber i er tålmodige, og så håber jeg snart det hele er oppe og køre.

Det væsentligste der bliver ændret er, at jeg får mit eget domænenavn, hvilket gør bloggen nemmere at finde, da den nu ikke skal hedde wordpress.com længere. Og så vil der også komme lidt flere annoncer på bloggen, end der er på den nuværende.

Dejlig dag til jer alle.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny plakat