Jeg flytter... Eller bloggen flytter:)

Kreativ gudmor

Jeg er ikke den eneste i Otto-familien som udfolder sig kreativt i ny og næ. Denne fine “plakat” fik Malte af sin gudmor (min kusine) i dåbsgave. Jeg synes simpelthen den er så fin.

Plakaten er lavet med bogstaver fra Tiger til 30 kr. Trykt på et stykke pap. En kreativ og ikke mindst en meget personlig gave, som Malte kan bruge i mange år. Karl er en intern joke. Karl-Otto…. Arhhhh!;) (At der lige har sneget sig et “du” for meget ind, er der ingen der ser når først musikken spiller;))

Vi har rykket Maltes værelse ind i et andet rum og derfor har jeg flyttet lidt om på hans ting. I virkeligheden er vi aldrig blevet helt færdige (og jeg er aldrig blevet helt tilfreds;)) Så nu pynter min skønne teaktræskommode derinde, for jeg har nemlig, igenigen, været ved at flytte om nedenunder, til min kærestes store irritation;) Tæppet på gulvet hæklede jeg  iøvrigt i mens jeg var gravid med Malte, mit første og absolut SIDSTE hækleprojekt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter... Eller bloggen flytter:)