En pandapose til børneværelset

Hvor blev alle de fede plakater af?

Svaret er at de allesammen findes hos Justspotted, som også holder til i deres lille butik på Vesterbro!

justspottedFoto her.

Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet denne side for længe siden. Jeg har siddet utallige af timer foran alle mulige store posterwebshops og rodet rundt i deres tusindvis af plakater, hvor langt de fleste slet ikke faldt i min smag. Men nu har jeg fundet et nyt sted at rode rundt:) Forskellen er bare, at her elsker jeg ALLE plakaterne!

Hvis i står og magler en fed plakat så er justspotted helt sikkert et besøg værd! Og der er priser for alle og enhver!

justspottet

Jeg er lige nu inde i en meget gul fase, og derfor er jeg jo selvfølgelig også faldet pladask for denne lækre gule Københavnerplakat, som kan findes her.

Den samme plakat fås også i en smuk rosa… Jeg er i syv sind. Men må nok holde mig til gul lidt endnu (ellers kender jeg en i hustanden som bliver lettere utilfreds… og det er ikke Malte;)). Den rosafarvede findes her.

just

Indlægget indeholder affiliate.

2 kommentarer

  • Patrick André

    =) Lækkert, vidste faktisk ikke engang den lå deromkring. Så jeg takker for for en opdatering af mit hood 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så lækkert at opdage sådan nogle butikker. Kan også tit bruge rigtig lang tid i plakatbutikker

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pandapose til børneværelset