Blogredigering.. SUK

Work Lamp De Lux

Rigtig mange har efterhånden spurgt mig hvor min Work Lamp De Lux lampe er fra, så nu slår jeg lige flere fluer med et smæk og svarer her;)

Min er fra Bekko.dk og den fåes både i sort her og i messing her. Jeg elsker det industrielle look og det bedste er, at prisen er rigtig fin. 349 kr. – det er da lige til at overkomme!

ny-lampe-pa-diy-grenen-og-giveaway-pa-instagram0

I kan i øvrigt se mit tidligere indlæg her, hvor der også er flere billeder af lampen:)

Indlægget indeholder affiliate

   

2 kommentarer

  • Living on a budget

    Hvor er det skønt, at I er blevet inspireret. Stolen er købt brugt over Instagram. Men prøv at søge på ‘skolestole’ på DBA, der skulle gerne komme en masse. I kan se forvandlingen af mine stole her: http://livingonabudget.dk/2014/08/28/diy-genbrugsguld/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Mygind

    Hej- efter at have set dit forslag med spejl/stol og tøjstativ på pind er jeg og min datter klar til at lave om på hendes værelse;-) den smukke lyseblå stol med sorte ben- kan du oplyse hvor den kan købes/mærke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogredigering.. SUK