Poser på budget

Yoko Ono og en stille og rolig nominering TIL EN AWARD!:)

image image

 

Lidt mere til mit gule tema:) Endelig fik jeg hængt min Yoko Ono plakat op. Den havde et lidt dumt mål, så jeg skulle have lavet en ramme til den. Men det var ventetiden værd.

Nomineret til en Award!!

Jeg blev for nogle uger siden kontaktet af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, som ville fortælle mig, at jeg var blevet nomineret til deres online award “Råd til mere – indretning” sammen med 24 andre boligbloggere. Hvor er jeg beæret, glad og stolt helt ind til knoglerne, at der er nogen som synes, at jeg skal nomineres til en award!

Derfor er jeg nomineret:

Fordi din kretive side virkelig giver bloggen noget ekstra. Dine indlæg om alt fra kreative ideer til indretningen til boligindretning der ikke koster en bondegård er virkelig inspirerende, og noget der virkelig vil være interessant for vores læsere.

Det er nogle meget dygtige og kreative mennesker jeg er blevet sat i bås med, så jeg kan ikke andet end at være stolt. Sejt gået Blog;) I kan læse mere om awarden her og se listen med de andre nominerede.

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poser på budget