DIY Urtepotteskjulere i beton

Personlig indretning med fotografier

imageimage image Indretning med fotografier sætter et personligt præg på hjemmet. Ikke nok med at billederne kan være yderst dekorative, du bliver også mindet om gode stunder, i stedet for at billederne er gemt væk på computeren eller i en fotobog.

Jeg har valgt at holde mine billeder i sort/hvid, da det passer bedst ind i indretningen herhjemme, men man kan jo også vælge billeder efter farver som passer i hjemmet. Jeg synes det er vigtig med et personligt præg i indretningen, især i dag hvor design hurtigt kan blive koldt og meget minimalistisk. Desuden er det utrolig in at bruge plakater inden for fontart (hvid baggrund sort skrift) hvilket kan være utrolig stilet, men også meget upersonligt.

Hvis man vil tage skridtet videre, synes jeg også det er utrolig smukt at indrette med fototapet. Det giver rummet en helt unikt udtryk. Hvis man ikke er helt vild med at dekorere en hel væg, kan man jo bare nøjes med at få forstørret et billede op og evt. få det trykt på et stort lærred. Begge dele kan man få lavet hos Photowall.dk.

354fotowaa240480

Foto kilde her

Indlægget indeholder affiliate

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIY Urtepotteskjulere i beton