DIY Ørestikker

DIY Den sidste med beton og læder

Okay, det her bliver den sidste med beton og læder fra mig af – For nu i hvert fald. Jeg er tosset med min nye lysestage, som jeg har lavet efter samme fremgangsmåde som de tidligere lyserstager (her) og uretpotteskjulerne (her). Jeg er glad for, at jeg endnu engang har fået beton ind i indretningen. Denne er en tung satan…. Så hvis man har et iltert temperament er det IKKE denne man skal vælge at kaste efter manden!;)

imageimage

11 kommentarer

 • Luise Fernandez

  super flot kontrast mellem beton og læder. Hvordan har du fået støbt lædderet med? Kommer det med i formen bliver der vel en afmærkning derefter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Hvilken form har du brugt her? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er en papæske fra modermælkserstatning;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylvia Hansen

  Hej og tak for svar 😊
  Kan efterfølgende se at det bliver lysere som dagene går, hvor det er hærdet igennem.
  Jeg har prøvet at efterligne din fede stager, men har virkelig besvær med lys mm. Manchetter flyder rundt og bruger jeg lys skal de ” spændes” fast

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   De kan godt poppe lidt op når beton’et begynder at størkne, så der skal man lige være opmærksom på, at man skal presse dem ned et par gange for at de bliver det samme sted under tørringsprocessen. Måske du skal lave blandingen lidt mere grødet, så holderne sidder fast fra starten af?:) Håber det lykkedes for dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylvia Hansen

  Hej. Er ny i beton, og vild med dine sager. Men hvorfor er min beton meget mørkere end din? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Sylvia. Der er mange der spørger til mit beton. Nogen siger deres er mørkere og andre at det er lysere. Jeg køber generelt det billigste beton “stolpebeton”. Og jeg tror godt, det kan give et ret forskelligt udfald. Generelt er der en del forskelligt beton. Måske du kan spørge i byggemarkedet, hvor du køber det, hvis du gerne vil have at det skal være lidt mørkere. Personligt kan jeg godt lide det lyser;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så fin 👏🏻 hvad har du brugt som form ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Super flot! Jeg forsøgte selv i går at lave 2 lysestager, dog ikke lige så store… Hvilken beton bruger du? Synes det har en pæn lys farve. Jeg købte selv en 4 kg spand i går i Panduro af mærket Weber, men synes det ser mørkere ud i farven, og vil gerne have det helt lysegråt/hvidt… Super inspirerende blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Håber jeg fik svaret dig på IG, Lotte:) Og tusind tak skal du have!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Ørestikker