DIY Den sidste med beton og læder

Indret køkkenet med gul

Jeg er blevet helt forelsket i gul, så her kommer mit bud på, hvordan man kan indrette sig med farven kombineret med sort. De smukke gule knager ville jeg bruge til viskestykker og håndklæder. Og så har jeg længe været forfalden til ting med sorte og hvide striber. Så hvad ville være mere perfekt end et sort/hvidt smørebrat til at smøre mader til den lille abekat, som jeg har til at hoppe rundt i højstolen. Plakater er bare et musthave, hvis du spørger mig. De giver et fedt udtryk og fås i alverdens farver og former. Gul er en super lækker sommerfarve, og pifter nemt dit køkken op.

gul og sort 6

1. Knager// 2. Smørebræt // 3. Lysestage // 4. Bordskåner //  5. LR Plakat //  6. Plakat med sort skrift

 

Sådan har jeg indrettet vores køkken med gul og sort:image image

Indlægget indeholder Affiliate

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Den sidste med beton og læder