Indret køkkenet med gul

DIY Skylampen

imageEn lille sky til Maltes babyværelse. Skyen skal senere pimpes lidt. Jeg kan afsløre at det involverer selvklæbende folie:)

Sådan gør du:imageTegn den ønskede sky på en spånplade eller en anden træplade og skær den ud med en stiksav. Slib kanten med fint sandpapir for et pænere resultat.

imageBillede 1. Du skal bruge fatning + pære, stik og en ledning (alt mit er købt i Jem og fix). Den hvide ting til venstre er bunden af fatningen, som jeg har skruet af. På billedet har jeg sat ledning og fatning sammen.

Billede 2. Sav to klodser som skal monteres bagpå lampen. Bord et hul til fatningen i den lange klods. Jeg har brugt træbor 9.

Billede 3. Bunden af fatningen skrues ned i hulet.

Billede 4. Ledningen trækkes gennem hullet, og bunden på fatningen spændes med en skrutrækker. Sæt evt. en afbryder på ledningen.

imageBillede 5 og 6. Monter to hængsler i hver sin side af træklodsen (Købt i Silvan)

Billede 7. Træklodsen bores fast med en skrue i hver side, som skrues i fra froten af pladen.

Billede 8. Den lille øverste klods er limet på. Jeg droppede den dog, da den ikke var nødvendig alligevel. Jeg har også givet fatningen en klat lim, så den ikke ryger nogen steder;)

Spartel de to huller ud på fronten af pladen og mal den i en fin farve. Jeg har valgt en ret anonym grå. Men jeg er sikker på, at denne lampe vil få mange forskellige farver i sit liv på Maltes børneværelse;)

Jeg har sat en pære med lav watt i lampen. Den bliver dog stadig ret varm, og jeg vil derfor anbefale, at man vælger en bredere træklods end min, da pæreren sidder ret tæt på både væg og spånplade!

Inspirationen har jeg fået fra den fine skylampe fra ferm Living, som kan findes på her. Lirumlarum har desuden sommerudsalg hvor man kan spare op til 60 % på en masse fine ting. Se de lækre tilbud herUntitled-14

Fotokilde 1 og 2

Indlægget indeholder Affiliate

 

   

4 kommentarer

 • Living on a budget

  Tak:) Har også overvejet den med LED:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Superfin ide! Man kan også vælge en sparepære eller LED-pære, der ikke giver ligeså meget varme. Så kan du stadig komme op i watt, men det er ikke til fare for væggen eller lampen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Mange tak, Camilla. Dejligt du kan bruge ideen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er det en god idé! og dit barns værelse ser så kært ud!! .

  Helt klart en DIY jeg selv skal i gang med 🙂

  Tak for ideen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indret køkkenet med gul