Nu som husejer

Nyt hus

= MEGET hårdt arbejde! De sidste 14 dage har jeg stort ikke lavet andet end at male. Kan I se de der (FLOTTE) hvide lofter?! De har kostet mig blod, sved og tårer og en meget øm krop. For det kunne jo selvfølgelig ikke nøjes med 2 gange, nej nej, 3 gange skulle loftet have før det var tilfreds eller i hvert fald før jeg var det. 130 kvm loft 3 gange… Det tror jeg kan slå selv den mest hardcore maler ud af kurs!! Det er almindelige trælofter, men jeg syntes at det var lidt for meget både med trægulv og trælofter, og jeg må sige, at det har været alle anstrengelserne værd. Det har lysnet rigtig meget.

Her er et lille kig ind i den ene stue som endelig ser bare lidt beboelig ud. Egentlig er der ikke den store forskel fra den gamle indretning- Vi var så heldige at de fleste af vores møbler som vi købte til det tidligere hus passer fint ind.  Jeg har dog store planer i den anden stue ved siden af, men det kræver en andens hårde arbejde, og han (hr. kæreste) er lidt mere til afslapning, så vi må se hvornår jeg kan vise jer dét resultat;)

imageimage image image

   

10 kommentarer

 • Living on a budget

  Det er glans 40. Træmaling:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snowdrops

  Super flot. Må jeg spørge om hvilken glans mm du har malet med? Vi har fået malet vores køkkenloft og det er meget mat, så lyset spiller slet ikke som jeg kan se på dit. Og nu skal jeg igang med resten af huset…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Mange tak, Sine☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Louise☺️ Jeg har også malet i rigtig mange år og nyder det til dels også. Men de der lofter har været ved at tage livet af mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Det har jeg fået af min mormor. Det er et gammelt tv bord☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tak Mette Lampefod og skærm er fra Ikea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert. Tillykke med det nye hus.
  Jeg kan sagtens følge dig med trælofterne. dem er jeg heller ikke lige dn store fan af hvis ikke de er hvide. Synes nemt at man får den fornemmelse at der er meget lavere til loftet.
  Det ser rigtig godt ud med det hvide loft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det blevet fint. Godt arbejdet…

  Der er perioder hvor jeg synes det er hyggeligt at male og har endda en morgen vågnet, og så ellers i gang med at rydde lokalet og dække og inden manden kom hjem fra arbejdet var evt. stuen færdig og nymalet. (uden hans viden)

  Jeg havde en far som har undervist mig og lærte mig meget. han var faglærer. Så det sidder på rygraden men lofter er en af de ting som jeg ikke kan fordrage.

  Men igen godt stykke arbejde og jeg glæder mig til se mere til den anden stuen, (hr kæreste må lige mande sig op) 🙂

  Kh Louise
  http://www.bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Wauw! Er nødt til at spørge hvor dit sofabord er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er vild med din stil !! SÅ FLOT!!
  Hvor er din gulvlampe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nu som husejer