Kaktus look a like

DIY Trådkurv og en skøn pakkelevering

De sidste par dage har jeg arbejdet på denne lille fine DIY, da jeg vidste, at jeg havde en blød pakke i vente. I dag kom det så, mit nye Ekko Throw blanket fra Norman Copenhagen. Endelig har jeg fundet et tæppe til sofaen og det er super lækkert! Jeg kan ikke vente til jeg skal smide mig på sofaen med det i aften når Malte er puttet:):) Jeg er dog ikke den store fan af, at det skal ligge i sofaen når det ikke bliver brugt, derfor er kurven lavet specielt til tæppet (Læs: Vi har to hunde som også ville elske at smide sig på sofaen og putte i tæppen… Nooooo – Derfor trådkurven;))

imageimage

Sådan gør du:imageDa hegnet er grønt har jeg til sidst sprayet kurven sort. Man kan selv varriere størrelse og farve. Hegnet kan købes i de fleste byggemarkeder.

Jeg har ladet mig inspirere af indlægget hos kreative og dygtige Mette på monsterscircus.

Indlægget er sponsoreret af Normann Copenhagen

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kaktus look a like