Kaktus look a like

DIY Trådkurv og en skøn pakkelevering

De sidste par dage har jeg arbejdet på denne lille fine DIY, da jeg vidste, at jeg havde en blød pakke i vente. I dag kom det så, mit nye Ekko Throw blanket fra Norman Copenhagen. Endelig har jeg fundet et tæppe til sofaen og det er super lækkert! Jeg kan ikke vente til jeg skal smide mig på sofaen med det i aften når Malte er puttet:):) Jeg er dog ikke den store fan af, at det skal ligge i sofaen når det ikke bliver brugt, derfor er kurven lavet specielt til tæppet (Læs: Vi har to hunde som også ville elske at smide sig på sofaen og putte i tæppen… Nooooo – Derfor trådkurven;))

imageimage

Sådan gør du:imageDa hegnet er grønt har jeg til sidst sprayet kurven sort. Man kan selv varriere størrelse og farve. Hegnet kan købes i de fleste byggemarkeder.

Jeg har ladet mig inspirere af indlægget hos kreative og dygtige Mette på monsterscircus.

Indlægget er sponsoreret af Normann Copenhagen

9 kommentarer

 • Hej Mette.
  Feeeed blog!

  Måske jeg missede det – hvor mange penge brugte du på at lave kurven? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak:):)Den kostede mig faktisk ikke noget, da det bare var en rest af vores havehegn. Måske du ligger inde med noget eller kender nogen som gør. Eller kan det købes i Jem og fik til billige penge:)Spraymaling kan du få til 39 kr. også i Jem og Fix.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  så fedt! Mon ikke min lokale XL-byg.dk skal have et besøg den nærmeste fremtid 😉

  Tak for en rigtig, rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak for ros, Mette:) Tak fordi du kigger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare super fint!
  Tak for inspiration 🙂

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Mange tak, Katrine! Dejligt du kigger med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så simpelt, så smart! Tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bliver simpelthen nødt til at vide, hvor din smukke Frida Kahlo plakat er fra?
  Dbh Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Den er fra Artboost:) Den er nemlig SÅ fin. Hilsen Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaktus look a like