DIY Trådkurv og en skøn pakkelevering

Ro i soveværelse

Uanset hvor meget jeg gerne vil det, bliver vores soveværelse nok ikke fyldt op med alt mulig fedt interiør. Jeg kan simpelhen ikke holde det ud. Når jeg skal sove, skal det være koldt, overskuelig, roligt og TOTAL stille ellers kan jeg ikke falde i søvn. Min stakkels kæreste får også nogle gange skældud over at jeg kan høre ham trække vejret;)

Dette smitter utrolig meget af på indretningen af rummet og det er egentlig en smule kedeligt. Derfor prøver jeg at få nogle enkelte fine ting ind, som også gør rummet værd at være i. Jeg er ret vild med vores sengeborde, som faktisk er æblekasserne fra dette indlæg. Jeg kan godt lide det rå look som de tilfører soveværelset. Hvis man er hurtig kan man stadig finde æblekasserne billigt i nogle super- og byggemarkeder. Desuden kan mit nye tæppet fra Normann Copenhagen også sagtens bruges på sengen som et ekstra sengetæppe – jeg synes faktisk det er meget fint.image image image

Indlægget er sponsoreret af Normann Copenhagen

 

6 kommentarer

 • Trine

  Sidder og læser på din super fine blog. Rigtig mange spændende opslag. Må jeg spørge hvor standerlampen i dette opslag er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Mange tak for din ros, Trine Det kan du tro! Den er fra Netto☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Så fint og overskueligt! Kan bare ikke finde de helt “rigtige” æblekasser, hvor har du set dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tror det sidste sted jeg så dem var i SuperBrugsen:) Jem og fix har også haft dem og Fakta…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg har det virkelig på samme måde! Har prøvet at gøre det lidt hyggeligt derinde, fordi det egentlig altid har været lidt overset, men som du siger, så dur det heller ikke for mig, at der er for meget derinde. Men det er virkelig svært at gøre pænt. Æblekasserne gør virkelig noget godt for rummet Mega fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Mange tak, Camilla:) Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Trådkurv og en skøn pakkelevering