Mal en væg og få nyt liv i rummet

DIY Lav din egen ramme

Som jeg fortalte i går kommer guld til at præge indretningen i den ene stue ret meget. Derfor har jeg lavet en guld-ramme til min nye guld-plakat. Der findes de fineste (dyre) messing rammer, men jeg syntes at det kunne være lidt sjovere at lave min egen. Og ideen med denne ramme har jeg gået med længe, jeg har bare ikke haft den rigtige plakat.

Sådan gør du:

Skær 4 lige store stykker liste som passer til plakatens størrelse og slib dem let i kanten med et stykke fint sandpapir. Spray dem med guldspray eller en anden fin farve (min spray er fra jem og fix 99 kr.) Lim plakaten fast på bagstykkerne med trælim og lim derefter frontstykkerne på. Lim til sidst snoren på bagsiden. Her har jeg brugt en limpistol, da limen tørrer super hurtigt.

image image

 

7 kommentarer

 • Miriam

  Hejsa. Din diy ramme er så fin 🙂 Hvor har du købt listerne henne? Og har du selv skåret dem til i rette størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Miriam. Tusind tak. Jeg har købt listerne i Jem og fix. Men tænker du kan få dem i et hvilket som helst byggemarked. Og ja, de er skåret til efter plakaten som den skulle bruges til:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Super fed ramme! Vil lige hører hvor de sorte lysestager er fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hold op hvor fedt! Jeg har længe har kig på de noget dyre rammer fra Ferm Living – så mega fedt med et DIY! 🙂

  Og så ville jeg lige høre – hvor er den fede røde plakat fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg læser mange blogs og har gjort det i mange år, og har aldrig kommenteret på en blog, men bliver simpelthen nødt til at give dig ti tommelfingre op for dine SÅ fede DIY ting. Jeg glæder mig altid til et nyt indlæg. God fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Maria. Sikke en dejlig ros!:) Rigtig god weekend til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mal en væg og få nyt liv i rummet