DIY Lav din egen ramme

Trælegetøj i indretning vs. plastikmareridt i alle regnbuens farver

Indlægget er lavet i samarbejde med Barnets Verden

Alle forældre kender det… Legetøj i hele hytten. Det meste af det i plastik og i alle regnbuens farver som overhovedet ikke passer til noget som helst, det står bare som én stor farvepalette spredt ud i din ellers så fine farvekombineret stue. Sådan er det i hvert fald hjemme hos os. Derfor har jeg sat mig for at finde noget fint legetøj som ikke kun skaber ro for børnene men også for indretningen. For blinkende, selvlysende gejl der kan siger utrolig høje lyde har vi nok af herhjemme… Og hvor ville det være fedt hvis man kunne finde noget som bare ville passe en smule til teaktræsskænken nu når det alligevel skal flyde ud over hele gulvet;)

Derudover er der selvfølgelig mange andre fordele ved at vælge trælegetøj frem for plastik. Træ er mere bæredygtigt, bedre for miljøet og kan gå i arv i mange år. Barnet kan også bedre bruge sin livlige fantasi med trælegetøj end med batteridrevet plastiklegetøj som på forhånd har bestemt legen. Desuden bliver barnet heller ikke overstimuleret af vilde farver, blinkende lys og høje lyde… Og det gør forældrene heller ikke!!;)

Ud over en masse fint trælegetøj i lyse farver har barnetsverden også et væld af trælegetøj til det lille køkken som I kan se her. Jeg skal helt sikkert et smut forbi når jeg får lavet et legekøkken til Malte:)

barnets verden1 Trærangle//  2 Trædyr// 3 Træklodser//  4 Stabletårn i træ 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIY Lav din egen ramme