Trælegetøj i indretning vs. plastikmareridt i alle regnbuens farver

DIY Patinerede lerkrukker

Patinerede krukker er bare for lækre! Men hvem gider at vente på, at krukkerne skal stå i haven i flere sæsoner for at få det helt rigtige beskidte rå look?! Ikke mig i hvert fald!

Mine lerkrukker har jeg købt i Bauhaus (de kostede nærmest ingenting). Akrylmalingen er fra Søstrene Grene og så er det ellers bare at gå i gang. Jeg spurgte min kæreste hvad han syntes om dem og han svarede: “Det ligner noget der har stået ude alt for længe”. BINGO! Altså må jeg konstatere at mine krukker har fået præcis det udseende jeg er gået efter;) Og så fik jeg også lige omplantet mine pileababyer. Jeg begynder snart at føle, at jeg har fået noget for de 130 kr. som jeg gav for planten:)

image imageimageimage

 

   

8 kommentarer

 • Living on a budget

  Ja, der er kommet lidt jord i:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Hvordan får du det nubrede look? 🙂 Blander du malingen med jord eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Hej
  Blander du malingen med jord eller hvordan får du det nubrede look? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  ☺️ forstår ikke det der med at smøre mad på krukkerne. Synes ikke det er så lækkert Jeg har brugt sort, hvid og grøn akrylmaling. Og har brugt en Skumklud, ja. Jeg har blandet lidt jord i og duppet det på som jeg syntes. Gør det evt. Over et par gange så krukken ligesom får flere lag. God arbejdslyst☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er VILD med den!!! Jeg har heller ikke tålmodighed til at vente på patinering og kender kun yoghurt/mos-tricket… Noget med at gnide og stille udenfor (tror jeg)
  MEN jeg forstår ikke helt fremgangsmåden her? Hvilke farver bruger du og hvordan? Kan ane en skumklud men.. ja jeg har ikke helt fanget den… Håber du vil svare for NØJ jeg vil igang snart med dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Jeg lirker dem bare stille og roligt fra moderen så jeg også kan få lidt af roden med. Det er meget nemt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er de blevet gode.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lige i øjet
  Hvordan laver du stiklinger af planten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trælegetøj i indretning vs. plastikmareridt i alle regnbuens farver