DIY Patinerede lerkrukker

Rabatkode til Nepaldo

Er jeg den eneste der er lidt vild med de her kugletæpper? Det har jeg faktisk været længe, og planen var egentlig at jeg på et tidspunkt ville lave mit eget ud af filtkugler – men bare tanken om flere hundrede kugler ud over det hele og det time lange arbejde får det hele til at svimle for øjnene. Jeg er utrolig målorienteret og er slet ikke gearet til at kaste mig ud i et projek som vil tage mig 100 år. Så derfor skal jeg da vist lige ind på Nepaldo og tjekke deres fine tæpper ud. Og lige nu kan man endda spare 12% med rabatkoden “bd12”. Det gør faktisk tæpperne så billige, at det ikke engang kan betale sig at lave dem selv! Rabatten gælder til og med d. 15/11. Tæpperne fås i et væld af fine farver, det er bare mig der er konservativ;) Tæppet på billedet kan findes her.img_2617img_2630

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Patinerede lerkrukker