Giveaway på Instagram

Færdig entré

Det sidste rum i huset som jeg maglede at male. Nu er jeg endelig færdig! Indtil nu har det bare været et stort rod af jakker, sko, vasketøj, støvsuger, fryser og klapvogn som nu er kommet ud i  bryggerset. Så nu er det rent faktisk rart at træde ind i husets første rum. Bøjlestangen er en DIY. Den er lavet af en rundstok og stålwire. Stålwireren hænger fast i to små kroge og ligesådan i loftet. Rundstok (20 mm), wire og tilbehør er købt i jem og fix. Jeg vil dog råde til at købe wire i et andet byggemarked (evt. Silvan), da det de har i jem og fix er ret tykt. Æblekasserne købte vi til kontoret i det gamle hus – de bliver nu midlertidig brugt til sko. Meningen er, at det skal bygges en L-formet bænk i hjørnet med låg til opbevaring. Den kommer også til at være i det lyse træ. Jeg glæder mig til at vise jer det helt færdige resultat. I morgen svinger jeg igen malerrulen, for der skal der en mørk farve på væggen:)

Mine små pileababyer lever endnu, som I kan se på det sidste billede. De hænger godt nok i en tynd tråd. Tror jeg har været lidt for rundhåndet med gødningen. Men håber de overlever min misforståede kærlighed!;) Betonskjulerne er en DIY som  I kan finde i indlægget “urtepotteskjulere i beton”imageimage image image

3 kommentarer

 • Sophie

  Hvor har du købt dine æblekasser? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Du kan finde det direkte link under “DIY Reol af æblekasser”:) De er købt på nettet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fint, lyst og indbydende ud 😀 Tak fordi du deler!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway på Instagram