Miffy lamp DIY

Lækre messinglamper på budget

Jeg drømmer om flere messinglamper til vores stue. Normalt hopper jeg ikke med på sådan nogle skinnende metaltrends. Men med messingtrenden er jeg hoppet i med begge ben. Og jeg kan ikke rigtig få nok! Det kan ikke bleve skinnende nok. Hvis du også er faldet helt på hovedet over messingtrenden har jeg fundet nogle lækre lamper i frem, og så er de alle endda til under 600 kr.!

Untitled-3

1 Inbox // 2 Dome // 3 Combo // 4 Eddie

Indlægget indeholder affiliate

2 kommentarer

 • Tusinde tak for inspirationen! Vil jeg helt klart tage et nærmere kig på. 😀

  Har du også købt nogle af dem? Hvis ja, må vi så ikke se nogle billeder af, hvordan du får dem indrettet i hjemmet? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Mange tak☺️ Jeg har desværre ikke fået købt nogen endnu. Dagen efter jeg udgav indlægget smuttede vi til Thailand og har været der siden, så det er ikke blevet til meget shopping☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miffy lamp DIY