Make-over i køkkenet og stilhed på bloggen

DIY Stumtjener

Den her gang har været længe undervejs. Nu er jeg heldigvis ved at være ved vejs ende. Jeg mangler bare stadig lige min bænk under bøjlestangen:) Stumtjeneren er lavet af tre rundstokke fra byggemarkedet bundet med snor i toppen. Snoren skal bindes meget stramt! Jeg vil nok forslå, at man laver den med 4 rundstokke, da den så vil stå mere stabilt.

Den gamle Farstrup pinderstol stod ude i skuret da vi købte huset – hvor heldig har man lige lov til at være!!? Jeg har blot spraymalet den gul. Yoko Ono har også holdt flyttedag og bor nu i gangen:)imageimageimageimage

2 kommentarer

  • Josephine

    Jeg er virkelig vild med den. Hvor lange er de rundstokke du har brugt?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over i køkkenet og stilhed på bloggen