Tæppe fra Madeinnepal

Julestyling i haven 2015

Er du en af dem som styler ude i haven til jul? Så se med her og få skøn inspiration. Den anden dag var jeg hjemme hos min mor. Hun er super god til at style små miljøer rundt omkring i huset og i haven. I år har hun lavet en lille fin julestjerne og brugt brænde til at skabe et hyggeligt udemiljø. Det ser rigtig hyggeligt ud i dagstimerne, men også om aftenen når alle lysene er tændt i lanternerne og på juletræet.imageimageimage

4 kommentarer

 • Hvor ser det bare hyggeligt ud! Hun er dygtig, din mor 🙂
  Jeg gad godt, jeg var lidt mere dygtig end jeg er – jeg elsker sådan nogle hyggelige hjørner udenfor 😀
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det bliver hun helt sikkert glad for at høre, Katrine:) Dejlig søndag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare godt ud! Det kunne være man skulle gå i gang med sådan et projekt. Er vild med din indretning..

  Har sendt dig en mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Sheila. Jeg svarer dig så hurtigt jeg kan:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæppe fra Madeinnepal