Julestyling i haven 2015

Kunst på budget

Lavet i samarbejde med Artboost

Jeg har tidligere skrevet om Artboost, hvor jeg har fået min fine Frida Kahlo plakat fra (Se indlægget her). Jeg er vild med deres koncept. Det er en webshop hvor du kan købe en masse forskellige kunstplakater og andet kunst. Og alle kan være med prismæssigt. På deres hjemmeside kan du også lave din egen “kollektion” hvor du kan tilføje de værker du kan lide. Perfekt som en øsnkeliste til jul eller som en reminder for hvilke plakater du godt kunne tænke dig;)

I kan se hvilken slags kunst jeg har tilføjet min kollektion lige her. Alle værkerne er til under 350 kr. Mine tre plakater er lavet af Joanna Egeberg. Jeg er faldet for hendes simple stil og sort/hvide streg. På det nederste billede er det den fine kvinde til venstre for m’et.image image

   

2 kommentarer

 • Living on a budget

  Haha, det gør hun nemlig, Mette. Tak for dit skarpe øje;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Det er slet, slet ikke for at være den trælse type.. men, hun hedder altså Frida Kahlo, ikke Karlo. 🙂
  Kys en Frida-entusiast.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestyling i haven 2015