DIY Towelhanger

Flottenheimer med håndklæderne

Indlægget er sponsoreret af VIIL-design

De fleste af jer ved måske at jeg er i gang med en lille makeover ude på badeværelset. Ellers kan I læse om det her. Jeg har prøvet at holde mig til et forholdsvis lille budget i møbler, da det jo ikke er det rum man opholder sig mest i. Men alligevel må det gerne være lidt lækkert. Derfor har jeg også været lidt en flottenheimer med håndklæderne. De smukke håndklæder er fra VIIL, som er et nyt dansk eklusivt brand som laver de fineste håndklæder. Jeg har valgt to forskellige håndklæder, som passer rigtig godt ind i stilen med resten af badeværelset, som I får at se liiige om lidt. I kan finde håndklæderne her. Ud over håndklæder laver VIIL også rigtig mange andre ting. B.la lækre tørklæder og flotte puder og plaider. Skal du en tur ind fobi og lure kan du finde dem her. I kan i øvrigt finde min DIY på håndklædeophænget her.image image

   

2 kommentarer

  • Living on a budget

    Mange tak, Caroline:) Det kan godt betale sig, det ser så fint ud frem for nogle gamle forvaskede billige håndklæder;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det nogle fine håndklæder! Overvejer selv at “samle” ene forskellige, flotte, unikke håndklæder. Tror det kunne være fint og spændende på et lille badeværelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Towelhanger