Flottenheimer med håndklæderne

Kærlighedens by og smukke plakater

Indlægget er sponsoreret af Mapiful

Kan I mon gætte hvor jeg skal hen? Jep, jeg er minsanten blevet inviteret en tur til Paris af Morten, og Malte-mussen bliver hjemme ved mormor. Det er første gang jeg skal være væk fra Malte mere end 1 dag! Men når det nu skal være, så kan jeg ikke finde et bedre sted at få kærestetid end i kærlighedens by Paris.

Jeg har taget glæderne lidt på forskud og foreviget vores tur i en smuk Paris-plakat. Plakaten er lavet hos Mapiful som har det fedeste koncept, med at man kan designe sin egen “kort” plakat. Der er flere designs at vælge imellem og så kan man selv zoome ind og ud på kortet, alt afhængig af hvor meget af byen man vil have med. Du kan designe din egen plakat her.

imageimageimage

1 kommentar

  • Jeg har længe kigget på de fine kort og diverse byer på instagram, men endnu ikke fundet frem til firmaet bag.
    Tusind tak for linket! Nu bliver det svære bare at vælge, hvilken by man skal have.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flottenheimer med håndklæderne