DIY Sengegavl

Smukke sengetæpper til under 500 kr.

Hold op hvor har jeg ledt efter det perfekte sengetæppe længe! Jeg er gået lige fra det gule til det grønne og det grå og har ikke kunne beslutte mig for, hvilket det skulle være. Prisen har dog også holdt mig tilbage. Over 1000 kr. for et sengetæppe til en dobbeltseng, det er altså lige i overkanten af, hvad jeg vil give for et tæppe der alligevel ligger næsten det halve af døgnet på gulvet!! Nu har jeg endelig fundet det fineste sengetæppe til en meget acceptabel pris. Så hvis du også leder med lys og lygte efter et smukt, men budgetvenligt sengetæppe, så har jeg fundet hele 5 smukke sengetæpper til under 499 her. Alle sengetæpperne har tilhørende puder.

Sengetæpper-på-budget

Affiliate // 1. her // 2. her //  3.  her //  4. her // 5. her // 6. her

6 kommentarer

 • Skønt at finde en blog der ikke udelukkende fokuserer på dyre designprodukter! Vil helt sikkert følge med fremover:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hvor skønt! Tusind tak. Du skal være så velkommen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvis man er god til at sy så er det fine quilt stoffer hos f.eks stofogstil. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Uhh ja, det har jeg også kigget på, Lisa. Så fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor meget vil du mene, at ens sengetæppe skal hænge ned over siderne af sengen? Min seng er 150 cm. bred – så valgene står mellem 180 og 260 cm. Jeg har både topmadras og boxmadras på den, som er synlige 🙂 Desuden har jeg sengekappe på også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg har både haft hvor det hænger en del ned over kanten og hvor det kun lige dækker sengetøjet i bredden. Jeg er klart til det første. Lige dækker madreskanten. Men på den anden side, synes jeg ikke det skal ned på gulvet. Så synes jeg det er for stort. Men tror det er en smagssag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Sengegavl