Rammevæg og plakater

En lille snak om badeværelset

Indlægget er sponsoreret af BADETS DAG 2016

Jeg har tidligere vist mit badeværelse frem her på bloggen. Det trængte lige til en kærlig hånd i form af nyt interiør. Men der er bare nogle ting interiør ikke kan rette op på. For faktisk er jeg lidt træt af vores badeværelse. Sagen er den, at vi købte huset som “nyrenoveret”. Nyrenoveret er måske så meget sagt. “Renoveret” er vel nærmere det rigtige ord når renoveringen fandt sted i 2011. Jeg synes egentlig at vores bade er fint. Der er bare et lille stort problem. Jeg ville ikke selv havde valgt sådan et badeværelse. Men når man køber et hus og ikke selv bygger eller renoverer det, så må man jo gå på komprimis. Derfor går jeg faktisk med en lille drøm om at få et nyt badeværelse. Selvom jeg er en handywoman, så er badeværelset altså ikke lige det første sted, hvor jeg begynder at banke fliser ned! For hold nu op, der mange regler omkring vådrumsmembraner og rigtige hælninger på gulvet i brusekabinen. Og huset skulle jo gerne kunne sælges igen engang;)

imageDet er nemt at drømme om et nyt badeværelse, men realitetten er også, at det er et af hustes dyreste rum at få udskiftet og drømmene et tit store. Jeg gad virkeligt godt have et badekar OG nye fliser OG en ny vask. Lidt mere badekar og knap så meget den-der-glas-væg, tak! Puhh, det løber hurtigt op! Men nu kan du udleve drømmen og oven i købet spare 20% på et helt nyt badeværelse, såfremt du vælger at få det installeret af en fagmand. Og hvem vil ikke gerne det!? Ingen bekymringer om vandskader, utætte vandhaner eller skæve fliser på væggen. Bare stå der med en kop kaffe i hånden imens man ser på, at en ekspert udfører det hårde arbejde – velvidende om, at man har slået 20% af prisen OG at alt er i tip top stand. Det må da være indbegræbet af win-win!

Det er BADETS DAG som gør det muligt at udleve drømmen om et nyt badeværelse med store besparelser og en masse rådgivning. BADETS DAG er en årlig begivenhed som finder sted d. 5 marts i hele landet – så ingen bliver snydt;)  Drømmer du også om et nyt lækkert badeværelse, så kan du se hvor du kan deltage i BADETS DAG lige her. Skal du med? Jeg skal! Og måske jeg også hapser de 20% med. Jeg skal bare lige have min kæreste overtalt først!;)

   

1 kommentar

  • Helena

    tak for tippet, står faktisk og skal til selv at have lavet badeværelse

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rammevæg og plakater