DIY Avokadotræ

Nyheder til badeværelset

Indlægget er sponsoreret af Ifö

Mange af jer ved efterhånden, at jeg godt kunne tænke mig at få skiftet vores badeværelse ud. Det er faktisk ikke meget der behøver at blive gjort, hvis man  ikke er til den helt store omgang. Bare et nyt toilet eller en ny vask kan gøre en kæmpe forskel.

Ifö har lavet en smuk ny serie, Ifö Spira Art, som består af netop de ting. To nye håndvaske  og to toiletter, et vægmonteret og et gulvstående.Skærmbillede 2016-03-18 kl. 11.00.21Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.59.39

Jeg har hele tiden godt kunne tænke mig en vask med skuffer eller skabe under, men jeg kan egentlig godt lide udtrykket med en vask alene. Man kan jo altid tilføje nogle høje skabe ved siden af. Og så er jeg altså kæmpe fan af toiletter der hænger på væggen. Det gad jeg godt at have! Jeg synes egentlig ikke det andet er særlig praktisk, især ikke når man gør rent. I Spira Art er der dog også tænkt over detaljerne med rengøringen, uanset om man vælger et stående eller en vægmonteret toilet. Alle produkter i serien er nemlig dækket med glasuren IföClean, som forsegler porcelænets mikroskopiske porer. Det giver både et elegant glat look og gør overfladen hård, hvilket letter rengøringen – SMART! De nye toiletter er designet uden den traditionelle skyllekant, hvilket ikke kun gør dem flottere, men også gør dem lettere at rengøre og derfor mere hygiejniske end traditionelle toiletter. IFÖJeg synes generelt vægmonterede toiletter og vaske uden underskabe giver et luftigt udtryk, som kan være praktisk på især de små badeværelse. Og tro mig, jeg ved hvad jeg taler om. Københavnerbad på 1 kvm – jeg behøver vist ikke sige, at det var trængt når man skulle i bad;) Men små badeværelser er en virkelighed for mange i storbyen… Så et lille tip til jer;) Men også store badeværelser kan bruge et let udtryk for at føles behagelig at være i.

Hvis du er mere til de stående toiletter end de vægmonterede, så er der selvfølgelig også det i den nye serie Spira Art.test

Jeg kommer nok ikke til at sætte brædder på væggene (selvom det ser meag fedt ud!) men en ny vask og et vægmonteret toilet fra Ifö  kunne jeg godt ønske mig!image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Avokadotræ