DIY Påskepynt

DIY Bænken i entréen

imageimageMåske I kan genkende bænken?:) Den har tidligere stået ude i køkkenet ved vores spisebord. Men da vi fik barestole under vores højbord ved siden af spisebordet, kom bænken til at fylde for meget i rummet. Det har hele tiden været meningen, at vi skulle lave en bænk til entréen, så det var to flyer med et smæk. Bænken kom væk fra køkkenet og passede rigtig fint ude i entréen. Kasserne har jeg speciallavet til bænken, så de passer præcist i målene.

Sådan gør du:image

Mål:

Sider: 59,5X32

Ender: 29,5X32

Bund: 29,5X57,5

Jeg har lavet mine kasser i 10 mm spånplader. Spånplader er super billige, men er ikke gode at skruer i, da de nemt flækker. Tip: Brug evt. en tykkere spånplader, krydsfiner, OBS- eller mdf-plader.

Lim først med trælim og skru derefter pladerne sammen. Sæt til sidst hjul på. Hjulene er købt i Bauhaus og koster 10 kr. stykket. Pladerne er også købt og skåret i Bauhase og det kostede mig i alt 70 kr. I Bauhaus får man de første 4 snit gratis. Jeg valgte at få mine plader skåret, da de aldrig vil bliver helt lige med stiksaven. Bænken havde jeg i forvejen malet sort. Den er oprindelig træfarvet og koster 600 i IKEA. Se den her. Mal til sidst kasserne. Mine kasser er malet med den samme maling som bænken. Sort mat træmaling i glans 5. Tip: Hvis du vil lave kasserne i OBS-plader er de også rigtig fede uden maling.

Greb:imageKlip og fold et stykke lædder, f.eks. fra et gammelt bælte. Skru en skruen i. Det kan være nødvendigt at lave en hul igennem læderet med et søm inden du kan få skruen igennem. Skru læderstykket på kassen som greb.

imageimage

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Påskepynt