Plakater til enhver smag og 25 % rabat

DIY Det er de små ændringer…

imageI dag har jeg malet nogle genbrugsflasker. Flaskerne skal egentlig have et helt andet formål men nu kan de pynte som vaser, indtil jeg har resten af tingene til den DIY som de egentlig skal bruges til. Har du nogle flasker eller potter som trænger til en overhaling? Så kan jeg klart anbefale VINTAGE maling fra Panduro. Det er nemt at male med og tingene får en flot mat overflade. Jeg har valgt den der hedder sort. Til trods for, at den overhovedet ikke er sort.

Jeg glæder mig i øvrigt til at vise jer min lille make-over i entréen. Jeg mangler bare lige det sidste. Som I kan se, så er den mørkegrå væg blevet en lys tyrkis-agtig farve. Jeg har selblandet den ud af en rest af grøn, grå og blå maling.

FØR:image

 

4 kommentarer

 • Anne

  Hej..
  Tak for en masse inspiration, vil hører om det maling du brugte til konservesdåser også kan bruges til eks. Vaser eller om det ikke kan klare vand osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Anne, mange tak for ros:) Det jeg har brugt til konservasdåserne er alm. spraymaling. Det kan du sagtens bruge på andre materialer. Generelt binder spraymaling rigtig godt. Det jeg har brugt på de her flasker er dog Vintage maling fra Panduro:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tip! De er blevet SÅ fine jo 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakater til enhver smag og 25 % rabat