Spar 25 % på lækkert interiør og plakater

Opbevaring og pladsproblemer

image
Indlægget er sponsoreret af Orthex

Da vi flyttede fra vores gamle hus til det nye vi købte tilbage i august måned, sagde vi farvel til et ekstra værelse og et opbevaringrum. Så indtil vi får bygget ud, har vi ret mange ting, vi ikke kan få afsat til en skuffe eller et skab, fordi pladsen simpelthen ikke er dertil. Det er små ting som sko, bøger, hansker, huer og tørklæder fra vinteren der intet hjem har endnu. I kender det nok godt! Det roder og det er umuligt at få væk, fordi alle skuffer og skabe er fyldt op til renden. Derfor er de her kasser fra Othex intet mindre end geniale til vores rod. Og så er de rent faktisk så pæne at se på, at de kan stå fremme og behøver ikke nødvendigvis at optage plads i skabet. De kan fint fungere som pynt i entréen eller i soveværelset, hvilket også gør det lettere at komme til indholdet;)

For at give lidt inspiration har jeg stylet opbevaringskasserne som hedder SmartStore Basket på tre forskellige måder. En styling i entréen, en i soveværelset og en bare for pænhedensskyld;)

SmartStore Basket fås i tre forskellige størrelser og i farverne grå og hvid. Jeg har valgt den største. De fine bambuslåg giver dem et elegant og nordisk udtryk, og får dem til at virke mere naturlige i indretningen, frem for de der gennemsigtige plastikbokse med sorte greb, som bare skal af vejen. Der er også tænkt over detaljerne ved Smartstore basket kasserne. De passer ind i standard garderobeskabe, så der er et minimum af spildplads, både i skabet men også mellem kasserne.

Det bedste af det hele er, at kasserne er til at komme i nærheden af prismæssigt. Mine koster 59,95 pr. stk. plus bambuslåg til 49,95 kr. pr. stk. De små koster 39,95 plus låg og de mellemstore koster 59,95 plus låg og de kan alle købes i Silvan og Bauhaus.

Du kan finde mere inspiration her.

imageimage

8 kommentarer

 • Sabrina

  Kære Living on a budget.
  Jeg elsker at kigge fordi på din side. Synes simpelthen altid der er så mange fine ideer og tips. Og nu faldt jeg over disse helt vildt flotte opbevaringsboks. Tror da nok jeg skal afsted til Silvan i dag og hente nogen stykker.
  Tak for en inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Kære Sabrina. Tusind tak for din dejlige kommentar. Det gjorde da lige min mandag endnu bedre:) Jeg så dem faktisk i Silvan kataloget for ikke så længe siden. De fås også med andre låg, det vidste jeg slet ikke. Men trælågene er nu flotte;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jensen

  Hej. Hvor kan man købe de flotte kasser m låg her i dk ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Lene. De kan købes i Bauhaus og Silvan:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad er det for en plakat du har hængende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg tror du kan finde den, hvis du googler “SMIL plakat”:) Jeg har købt min i “plakaten” i Århus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tip! De her kasser er overraskende nok faktisk ret flotte 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Ja, det er de nemlig!:) Dejligt du kunne bruge det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25 % på lækkert interiør og plakater