DIY Ny entrée - igen igen

Nye lamper fra Ellos

Indlægger er sponsoreret af Ellos

imageDer er landet to nye lækre lamper hjemme hos os fra Ellos, som iøvrigt har et hav af flotte lamper. Jeg vil lige advare jer på forhånd, det kan være svært at vælge, hvis man leder efter nye lamper til hjemmet:)

Selvom vi har boet i vores hus i snart 9 måneder, så har vi først lige fået hængt en lampe op ude i entréen. Måske fordi gangen har været igennem en del forvandlinger inden jeg blev helt tilfreds, men jeg tror, jeg er ved at være der nu. Og sikke en forskel det gør med en lampe i loftet. Jeg er vild med det rå udtræk den sorte loftlampe giver til den mere feminine farve på væggen.imageimageOg gulvlamper kan man bare ikke få nok af. Til denne her gulvlampe ønsker jeg mig en rigtig lækker stor lænestol til at sidde og læse i. Indtil da må jeg nøjes med gyngestolen;) Jeg synes lampen giver et let udtryk og den fylder ikke for meget. Perfekt til et hyggeligt læsehjørne. Gulvlamper er aldrig de billigste og jeg vil heller ikke ligefrem påstå at denne er på budget, men den ligger alligevel i den mere acceptable ende.

Hvad synes I om mine nye lamper? 🙂

4 kommentarer

 • Sille

  Tusind tak for en fed blog! Må man spørge hvor dit sorte entremøbel er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristensen

  Jeg er selv på udkig efter en ny loftlampe, og synes den er så fin. Hvor meget lys giver den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tror den giver ret meget lys. Den er faktisk bare sat op og ikke sat til. Ligepræcis det lampeudtag virker ikke og har ikke gjort det nogle måneder. Jeg har bare ikke fået kontaktet elektrikerens endnu🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Ny entrée - igen igen