Lækre plakater på budget

Drivhusdrømme

imageimage

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Det her er grunden til at der er sket nul og niks på bloggen for en stund. Jeg har knoklet min røv i laser ude i vores 1000 kvm store have. Og nu kan jeg endelig med sejrsdans og tårer i øjnene vise omkring 40 kvm færdig have frem. Græder dog lidt indvendig over de restende 960 kvm!

Som I kan se på før-billedet er der sket en del. Og før-billedet er ikke engang taget da det så værst ud. På det her billede har vi allerede fjernet alt ukrudt (og der var meget), lagt fliser og højtryksrenset hele drivhuset. Efterfølgende har vi skiftet  hele 19 glas, gravet alt græsset væk, lagt store brosten som kant hele vejen rundt, inden vi slæbte 1 ton granitskærver. Men det er det hele værd! Vinranken er ved at springe ud, der er plantet en masse lækre sager og vi kan sidde ude foran drivhuset og nyde morgensolen.

I må se bort fra at resten af haven ser forfærdelig ud;) Vi har fældet ikke mindre end 5 fuldvoksne træer og beskåret endnu flere, for at få en ugeneret udsigt ud over den fredede eng som er til stor glæde hver dag. Vi har fjernet den ene terasse som var råden, nedlagt en garage som også var råden, og er nu ved at fjerne al belægning i indkørslen – en smal sag, når den består af flere ton små marksten;) Og så skal hele græsplænen fræses op og der skal sås nyt græs. Indtil resten af haven står knivskarp, nyder jeg lige min lille solplet ekstra meget. Puder, lagen, tæppe og plaid er fra Ellos. Jeg har også fundet de fineste keramikkrukker, også hos Ellos, som giver et mere råt udtryk til de feminine tekstiler.

Du kan finde alle de fine sager lige her:

BONUS INFO: Til og med d. 15. maj, får du 20 rabat på HELE  boligsortimenet hos Ellos… Så du skal skynde dig, hvis du skal nå at sommershoppe med rabat:)

Tyrkis pude // Lagen // Mørkeblå puder // Flad pude // Stribet pude // Plaid // Gulvtæppe // Lille keramikkrukke // Stor keramikkrukke

imageimageimageimage image image imageDrivhus TIP: Jeg har hængt en lille lyskæde op for at skabe ekstra hygge i drivhuset. Den kan bruges hele året og vil garanteret pynte både på lange sommeraftener på terassen og til vinter, hvor drivhuset vil lyse op. image

8 kommentarer

 • Åh hvor er det hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser dejligt ud. Jeg er sikker på du får mange skønne stunder i det drivhus 🙂 Jeg er altså lidt misundelig.

  Mvh. MIchelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor er det fine stolesæt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er fra Harald Nyborg, mener jeg. Jeg har fået det i gave:) Jeg har dog selv malet det sort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, hvor er det blevet fint! Er lyskæden med de store pære hjemmelavet, eller hvor er den fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak:) Den her jeg købt i Tiger for 80 kr. Det er godt nok ved at være noget tid siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre plakater på budget