Gratis print-selv-plakat

Tøjstativer fra Rackbuddy

Indlægget er sponsoreret af Rackbuddy

Jeg bliver større og større fan af den rå industrielle New yorker-stil, og når man får tilbudt at få stilen ind i sit eget hjem, siger man ikke nej tak;) Tøjstativet her er fra mærket Rackbuddy, som b.la. har de fedeste tøjstativer i flere former og afskygninger og til priser helt ned til 199 kr. Stativerne fås både til sko og tøj og som en kombi. Jeg har valgt et stativ som også har en hylde øverst til kasser og andet gejl. Jeg synes det er super fedt, at man kan kombinere sin tøjgarderobe med en smule interiør på hylden, især når vores stativ skal stå på kontoret/alt-muligt-rum. Hylden er desuden bejdset i næsten den samme farve som min DIY bordplade (som I kan se her). Så den passer helt perfekt ind i rummet.

Hvis I også har fået smag for den rå industrielle stil, så kan I se alle stativerne fra Rackbuddy lige her.

Det her stativ var i øvrigt vildt nemt at samle og der følger endda handsker med:)

imageimage image

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis print-selv-plakat