Tøjstativer fra Rackbuddy

DIY Fine borde af træstub

Vi har haft et KÆMPE træ ude i indkørslen (uden krone) som heldigvis er blevet fældet nu! Jeg troede faktisk at det var pilråddent, men det viste sig, at det var helt sundt og smukt hele vejen igennem. Så jeg besluttede mig for at beholde lidt som en souvenir;)  Jeg har derfor lavet to små borde som skal stå på vores nye terasse, når den er færdig. Jeg glæder mig rigtig meget til at gøre brug af dem. Ikke nok med at de er vildt smukke, så er de også ret nemme at lave. Du skal bare bruge et par træstubbe og hjul. Mine hjul er købt i jem og fix til 30 kr. pr. stk. og jeg har brugt tre hjul pr. stub. image image

Før:image image

2 kommentarer

 • Super god ide 🙂 Bare jeg også havde en terrasse og et kæmpe træ jeg kunne fælde. Hæh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Haha, Michelle-Marie. Det kan godt være du skal starte med at finde en terasse og så et træ bagefter;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøjstativer fra Rackbuddy