DIY Fine borde af træstub

DIY Planteophæng af konservesdåser

imageJeg har forsømt bloggen på det groveste her på det sidste. Jeg har brugt alt min tid på at lave YouTube-videoer og samle konservesdåser! Ej det passer selvfølgelig ikke. Men jeg har dog knoklet, for at finde ud af, hvordan jeg skulle bruge YouTube! Sandheden er, at vi har gang i et KÆMPE haveprojekt i skrivende stund. Det trækker tænder ud men det bliver så godt, og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer det! Jeg har dog alligevel fundet tid til at snige en lille DIY ind som både kan bruges inde og nede i vores drivhus. Jeg har for første gang nogensinde lavet en DIY video og uploaded den på YouTube. Jeg er faktisk lidt stolt;) Fortæl endelig hvad I synes om den “nye” måde jeg viser en DIY frem på i kommentarfeltet nedenfor. Jeg tror bestemt ikke det bliver den sidste video, jeg kan mærke, jeg er blevet lidt bidt af det. Nå… men det jeg har lavet er et planteophæng af 3 konservesdåser:) Alt hvad jeg har brugt er købt i jem og fix. Farven har jeg selv blandet og akrylmalingen er fra Panduro. Obs: Jeg har brugt 4 mm skruer, møtrikker og bor.

2 kommentarer

 • Mette baatz

  Hej 🙂 er helt vild med denne urtepotte halløj ☺️ Men må jeg spørge hvor du har dine dåser fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak:) Tror de er fra hakkede tomater;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Fine borde af træstub