Sommeroase på terrassen

Gratis print-selv-plakat med Garfield citat

image
Hej i søde mennesker. Her kommer lige en lille print-selv-plakat mere. Jeg håber I vil tage godt imod den! Jeg vil foreslå at man printer på minimum 120 gr. papir (helst 160) for at få det flotteste resultat. Men mindre kan selvfølgelig også gøre det, hvis man ikke har andet;) I kan hente og printe, i lige den størrelse I vil have HER.image

2 kommentarer

 • Tanja

  Nu er jeg ikke så god til det med computer. Men du skriver man selv kan bestemme str. hvordan gør man det? for når jeg printer, vil den kun printe til A4 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hvis du har en printer som kan printe A3,så kan du også vælge den størrelse under dine printerindstillinger. Ellers kan du få den udskrevet i en kopiforretning. Der kan du få lige den størrelse du ønsker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeroase på terrassen