Gratis print-selv-plakat med Garfield citat

Have-update og et drivhus der stikker af

Jeg tænkte, at det var på tide, at I lige fik en lille update på vores haveprojekt. Som mange af jer ved, har vi efterhånden været igang i nogle måder nu. vi knokler de fleste dage efter arbejde og alle weekender. Det er ikke nemt, at få min kære kæreste med på mine mange ideer i haven. Han hader, rent ud sagt, næsten alt, hvad der har med hus- og havearbejde at gøre. Sjovt nok, er han alligevel ret god til det! Han har selv bygget vores nye terasse, og så jeg elsker ham også lige lidt mere, når han går med til at bygge to espalier til mig af rionet:) Vi er langt fra færdige, men nu begynder det at ligne noget. Jeg glæder mig specielt meget til at gå i gang med mit pallesofa-projekt. Det hele skal males og der skal syes masser af fine sommerpuder, og så skal der selvfølgelig plantes i plantekasserne, som er købt i jem og fix. De er egentlig med hjul på, men dem har vi ikke sat på.

Alle mine planter er også eksploderet i drivhuset. Det var ikke lige det, jeg tænkte mest på, da jeg stod med alle mine grønskollinger i Bauhaus og fyldte bilen op til renden med planter og blomster. Det tager jeg lige med i mine overvejelser, når jeg køber tomatplanter næste år;) I kan måske kende mit lille DIY planteophæng af konservesdåser. Ellers kan I se den her. Nu er den kommet ud i drivhuset med jordbærplanter i.

imageimage image imageimageimage

6 kommentarer

 • Living on a budget

  Tak skal du have!!:) De er lavet af to stolper og rionet. Rionettet er sat ind i stolperne. Der er bordet huller i stolperne til nettet. Og så er hele espaliet sat ned i kummen og skruet fast med skruer i kummen:) Håber det giver mening, eller er du så velkommen til at spørge igen:) Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamar

  Espalier er såååå cool! Din kæreste er meget dygtigt! Hvordan har hen bygget dem? Hvordan har hen “attached” (undskyld kender ikke den danske ord…:()) espalier til beslagen? Vil prøve at overtale min man til at bygge såden til mig….. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Stine. Jeg har faktisk lige plantet i dem i dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  SÅ fin have. Jeg er helt vild med de espalier! Håber på at se hvad du planter der i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Celina. Der er dog stadig lang vej hjem endnu;) Begge dele er fra jem og fix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Skøn have😍 Hvor er hjulene til pallesodaen fra? Og hvor har I købt de fine sorte blomster kasser med espalier?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis print-selv-plakat med Garfield citat