DIY Den om køkkenrullen

DIY Gamle glasflaske og smukke vejkantsblomster

imageSådan får du nemt fine vaser og glas i dejlige sommerfarver. Det eneste du skal bruge er maling, en smule vand og gamle glasflasker.

Hæld maling og en smule vand i glasset, og lad maling komme hele vejen rundt i glasset. Lad det tørre på hovedet. Hvis noget af malingen render med ned under tørringen, kan man male glasset lidt indvendig med en lille pensel, når det er helt tørt.

Pynt glassene med fine vilde blomster fra vejkanten, og du har smukke vaser med fine blomster til ingen penge. Brug dem også i haven, som pynt på bordet eller på en lille træstamme. Det bedste ved vejkantsblomster er, at de er super fine, er i alverdens farver og koster ingenting, så man kan tit skifte dem ud. På pinterest kan man også finde masser af inspiration, hvor de malede glas bliver brugt til alt fra blomster til farveblyanter på børneværelset.

Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke har haft vand i mine glas, så det forsøg har jeg tilgode. imageimage

Følg Living on a budget på

Instagram og Facebook

4 kommentarer

 • Andrea

  Din “Stay Hungry Stay Foolish” plakat, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fedt at kunne genbruge f.eks. glas. De er rigtig fine dine små vaser. Umiddelbart tror jeg ikke vand er så godt, men jeg kan jo tage fejl. 🙂 Uanset hvad, så er de fine i sig selv.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Mange tak, Michelle-Marie:) Jeg tænker heller ikke vand er et godt match;) Og ja, det er de nemlig. Man kan jo altid tørre nogle fine blomster og sætte i.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Den om køkkenrullen