DIY Gamle glasflaske og smukke vejkantsblomster

Ny hyggekrog i stuen

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Jubiii, så fik jeg endelig denne lækre lænestol, som jeg har kigget på så længe. I kan måske huske, at jeg allerede i dette indlæg snakkede om, at jeg kun manglede en lækker lænestol til min fine standerlampe. Som I nok kan se, er der skiftet lidt ud siden. Jeg har skiftet ryatæppet ud med dette smukke bomuldstæppe fra Ellos. Tæppet kan vendes, så det er sort på den ene side og hvidt på den anden. Vildt smart! På den måde behøver man bare at vende tæppet, hvis man bliver træt af den ene side. Lige nu er jeg mest til den hvide side. Efter det beige ryatæppe, havde jeg brug for noget lyst på gulvet:)

imageJeg har også byttet lidt rundt på puderne og syet nogle nye. De grå puder er fra Ellos og er lige nu på 30%. Jeg har pimpet min den ene pude med knapper på begge sider. Knapperne har den samme farve, som den grå-grønne farve der er i de spraglede puder, jeg selv har syet. På den måde kommer alle puderne til at hænge bedre sammen. Den store plakat i 50×70 er købt med det formål, at binde alle farvene samme fra væggen og puderne, og jeg synes det lykkes ret godt. Plakaten hedder Poster Spray og er også fra Ellos. Nogen gange kan jeg godt være lidt farveforskrækket, så det er dejligt at kunne samle flere farver i én plakat:)  imageimageimageimageEllos har et kæmpe udvalg til boligen, og jeg er især vild med alle deres tæpper og lamper. Der kommer ofte nye designs til budgetvenlige priser. Lampen har jeg savlet over længe, og nu er den endelig kommet i sort! Den har ellers kun været i hvid. Der er også kommet et hav af overlækre vaser, som jeg bestemt skal ind og kigge lidt mere på!image

1/Tæppe 2/Lampe 3/Vase 4/Potteskjuler 5/Hængekøje

   

4 kommentarer

 • Living on a budget

  Tusind tak skal du have:) Det må du da, den er fra Mapiful:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minette

  Super lækker blog du har! Må jeg spørge hvor du har købt den flotte Paris plakat? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Ja, er den ikke bare fin?:) Man sidder super godt i den. Den er fra IKEA.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er den fine grå lænestol fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Gamle glasflaske og smukke vejkantsblomster