DIY Plakatkunst med sæbebobler

Engelbert Strauss – Har du et maleprojekt?…

Indlægget indeholder reklame

…Så læs med her. Jeg har nemlig lige malet (næsten) hele huset, jeg mangler kun den side der vender ud mod terrassen. Og med alle de snegle vi har på huset, så tænker jeg, at jeg kommer til at male huset maaange gange i løbet af de næste par år. I hvert fald, hvis huset skal blive ved med at være hvidt. De skider jo over det hele!

imageMen det gør dog ikke så meget, for jeg elsker at male. Hvad jeg derimod ikke elsker, er rengøring af pensler. Jeg burde gøre det – altså rengøre dem. Hvad jeg ikke har kastet i nakken på nye pensler og ruller, fordi de gamle har ligget for længe med maling på, det er ikke småpenge. For det er faktisk ret dyrt i længden sådan noget malergrej… Og maling er jo dyrt nok i sig selv. Men nu har jeg endelig fundet pensler og ruller på budget (læs: Som i helt vildt BILLIGE) hos Engelbert Strauss. Så måske jeg lige undgår rengøringen af pensler og ruller lidt endnu;) Ud over det, har jeg faktisk også fundet ud af, at Engelbert Strauss har meget af det jeg bruger i mine DIY projekter. F.eks. en hæftepistol, som jeg blandt andet har brugt til min DIY sengegavl, som I kan læse mere om lige HER. Og til mine daybeds, som jeg efterhånden har ombetrukket nogle stykker af, hvor en hæftepistol har været min bedste (og værste) ven. Og det kan godt betale sig at købe en i ordentlig kvalitet… Har jeg erfaret!

Jeg vil se frem til et par dage med tørvejr, som forhåbentlig kommer her i august måned, så jeg kan komme i gang med at male den sidste væg. Jeg glæder mig til at nyde en nymalet væg omme fra terrassen også. Og så har jeg i øvrigt fundet hynder til min pallesofa, som I kan se på billederne. I fik et lille smugkig på pallerne i indlægget ‘Have update og et drivhus der stikker af‘.  Men nu er der også kommet hynder på. Jeg overvejede kort at sy nogen selv, men i forhold til hvad skum og stof koster, så kunne det slet ikke betale sig. Hynderne kan købes på Bauhaus’s hjemmeside lige HER.

image

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Plakatkunst med sæbebobler